BELLE WELLNESS MET 2 AAN DE PRIJS VAN 1.

.

Gekocht: 15               485/500 beschikbaar

Waarde
180 €

Korting
-50 %

U bespaart
90,00 €

Info

BRUGGE : Belle Wellness en nails is een uniek instituut met een geheel eigen filosofie.

Met het Wellness en Sauna Relaxcentrum in een oase van geestelijke en lichamelijke ontspanning hervindt u gegarandeerd uw vitaliteit en levenslust.
De dynamische zaakvoerders Belle Floreal en haar man Mike Staes maken van deze zaak een instituut met een hart, waar elke klant individueel behandeld en begeleid wordt.

Samen met hun ervaren en gespecialiseerd team bieden ze de absolute top in professionele behandelingen. Ze creëren behandelingen en complete arrangementen met hoogst mogelijke zorg en  persoonlijke aandacht, ultieme kwaliteit en optimale privacy. In de  lounge en kleine bistro kan je nu extra genieten van een lekker gerechtje, tapas, glaasje wijn, cocktail, ... Kortom voor elk wat wils!

Afgeschermd van de buitenwereld kunt u op bijzonder aangename wijze bijkomen van de dagelijkse sleur alleen, met uw geliefde, vrienden, familie,...

Benieuwd? Kom gerust vrijblijvend eens langs.

Met de Duo Discover Voordeelvoucher geniet u in dit wellnesscenter met 2 personen van het Duo Discover Arrangement. U betaalt voor 1 persoon.

Voorwaarden

De Pearl Wellness Bank: De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 1 behandeling voor twee personen op de Pearl Wellness bank. Deze is een speciaal ontworpen bank voor lichaamsverzorging: voedende lichaamspakking naar keuze, stoombehandeling, zachte peeling die de dode huidcellen verwijdert, warme douche op de bank, voedende en hydraterende crème, een aanrader voor iedereen die een mooie huid wil. Dat deze behandeling goed is tegen gewrichts-en spierpijnen is mooi meegenomen.

De Duo Discovery: Jullie kunnen ook opteren voor, of combineren met de Duo Discovery : ontvangst met koffie of thee, een geurend voetbadje, luxe facial, hotstone massage van het gelaat, hals en decolleté, hoofdhuidmassage, oogverzorging, 1 uur manuele lichaamsmassage met warme olie, 4handen rugmassage door 2 massagetherapeuten,...en een drankje en tapa als afsluiter

De wimperextensions: Willen jullie nog niet weg? Kies dan meteen ook voor de nieuwe set wimperextensions: Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijde. De wimpers worden aangepast naar ieders wensen. De natuurlijke wimpers ondervinden geen schade.

Voordeelvoucher

Aanbod:

De prijs van de Duo Discover Pearl Wellness bank voor 2 personen bedraagt 180 euro.
Wij geven een kortingsbedrag van 90 euro.

De prijs van de Duo Discovery voor 2 personen bedraagt 520 euro.
Wij geven een kortingsbedrag van 260 euro.

De prijs voor de nieuwe set wimperextensions bedraagt 240 euro voor 2 personen.
Wij geven een kortingsbedrag van 120 euro.

- Dit prachtig aanbod is geldig op alle openingsdagen.
- Wij aanvaarden 1 Duo Discover Voordeelvoucher per 2 personen.
- Wij aanvaarden creditcards, bancontact en contante betaling.


Voor de uitleg en voorwaarden over de bovenstaande behandelingen: zie de infopagina op www.duodiscover.be.


Enkel geldig mits telefonische reservatie op het nummer: 050/37 13 14 en vermelden dat u in het bezit bent van een Duo Discover Voordeelvoucher en deze meebrengen anders kan dit geweigerd worden.

Contact

Belle Wellness and Nails
Lodewijk van Malestraat 77
8310 Brugge
050/37 13 14
info@bellewellness.be

Bezoek de website

Interessant voor u: 

Hotel Allo Allo Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

Deze Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor minstens 2 overnachtiHotel De Oesterhoeve Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen.Hotel De Viertorre Deal met 2 voor de prijs voor 1.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen.Hotel Saint Sauveur Deal 2 nachten voor de prijs van 1 nacht.

De Duo Discover Voordeelvoucher is geldig voor 2 overnachtingen mits h