Wenst u kosteloos deel te nemen met uw restaurant, hotel of wellness ?

.

Interesse dat Duo Discover klanten stuurt naar uw restaurant, hotel of wellness op minder drukke momenten? Neem dan vrijblijvend contact info@duodiscover.be !

Duo Discover.be is een recreatie Web-platform exclusief ontwikkeld voor restaurants, hotels en wellnessen in contact te brengen met klanten/ genieters die een waarde Voucher als geschenk hebben ontvangen of ervoor spaarden.

 

Een win win deal voor zowel de restaurants, hotels, wellnessen en de klanten in het bezit van een Duo Discover waarde voucher.

                                                                                                          

Met de formule "dineren met 2 voor de prijs van 1 deal " of " op hotel in een 2 persoonskamer 1-2 of 3 gratis overnachtingen mits het verplicht minimum verbruik van het ontbijt en diner" of naar de "Wellness met 2 voor de prijs van 1."  is een formule die werkt.

 

TIP :  Aansluiten bij Duo Discover is volledig kosteloos wij vragen u geen commissie, geen jaarlijke kosten voor op onze website te staan of andere vormen van financiële bijdrage. Dat is al jaren zo en zal gegarandeerd steeds zo blijven. 

Het enige wat wij van u vragen om u te kunnen inschakelen in ons Duo Discover Concept is de toestemming om een Duo Discover voucher A4 pagina van uw zaak te programmeren in ons systeem onder uw voorwaarden en goedkeuring. De klanten in het bezit van een ID Card met activatiecode kunnen dan hun voordeelvoucher van uw zaak uitprinten ter afgifte en na reservatie.

 

​Stuur vrijblijvend een mail naar info@duodiscover.be voor een afspraak en toetsen we af  : 

                             " Wat we voor elkaar kunnen betekenen."                                                 

 

 

Met vriendelijke groeten en tot genoegen,

 

Het Duo Discover team.